Βιβλίο Επισκεπτων

Προσθήκη νέου μηνύματος

6 Μηνύματα. Σελίδα 1 από 2, Μηνύματα 6 από 2.

Next page
Last page

Page 1 


6. ΧΟΝΔΡΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ , 6/26/2009 7:12:31 PM

Συμφωνώ με τον Κύριο Πετράκη.


5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, 6/26/2009 4:20:25 PM

Παροτί είμαι στο site εδώ και 2 χρόνια σχέδον..δυστηχώς δεν έχω βρεί κάποια ικανοποιητική εργασία εκτός απο κάποιες εξαιρέσεις.Λυπάμαι αλλά θελεί παραπανώ δουλειά αυτό το site και περισσότερη ενημέρωση και για το δημόσιο τομέα(Φορείς,ΝΠΔΔ)και όχι μόνο τον ιδιωτικό τομέα.


4. ΚΑΤΣΑΔΗΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, 6/18/2009 11:30:08 AM

Πραγματικά εξαιρετικά καλή δουλειά, ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία.Βασικό πλεονέκτημα η εύκολη χρήση του site ακόμα και για ερασιτέχνες στην διαδικασία του internet. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για ακόμα καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση.


3. Ξύδας Δημήτριος, 6/18/2009 11:28:43 AM

Νομίζω οτι πλέον είναι το κομβικότερο σημείο για την εύρεση εργασίας για το νομό της Χίου,ενημερώνοντας διαρκώς τον πολίτη για θέματα εργασίας και παράλληλα δίνοντας την δύνατοτητα στον επαγγελματία να αναζητήσει εργαζόμενους βάση Κριτηρίων.


2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΚΟΥ, 6/18/2009 8:50:20 AM

ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ SITE ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ¨ΨΑΧΝΕΙΣ¨ ΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ SITE ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΓΧΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ "ΓΟΥΡΙΚΟ" ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚ. ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛ. ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SITE ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΩΝ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ....ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ..
Προσθήκη νέου μηνύματος

Για να προσθέσετε το μήνυμά σας στο βιβλίο επισκεπτών μας, συμπληρώστε όλα τα παρακάτω στοιχεία και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Καταχώρηση"

Ονοματεπώνυμο :


E-Mail:


Το μήνυμά σας :